Scroll down for more information

Happy Cliëntenraad

Bij HappyZorg denken cliënten en mantelzorgers actief mee over het thuiszorgbeleid. Dit gebeurt in de cliëntenraad. Zij geven (on)gevraagd advies aan de directie van HappyZorg.

marga ebbeling cliëntenraad

Marga de Ceuninck van Capelle-Ebbeling

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Marga de Ceuninck van Capelle-Ebbeling. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en twee kleinkinderen. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in de zorg aan mensen. Eerst ruim 10 jaar als niet verzorgende in de toenmalige thuiszorg. Daarna bijna 25 jaar als patiëntencontactpersoon / klachtenfunctionaris in een groot algemeen ziekenhuis. Na mijn pensionering heb ik nog twee jaar in een grote particuliere gezondheidszorginstelling klachten behandeld en het klachtenbeleid opgezet. De ervaring die ik in mijn werk heb opgedaan wil ik graag als lid van de Cliëntenraad van HappyZorg inzetten om de cliënten en de organisatie HappyZorg te helpen met het realiseren van goede zorg.”

Anke Bodaar

Anke Bodaar-van Baak

Mijn naam is Anke Bodaar-van Baak, ben getrouwd en woon sinds 1978 in Lelystad. Wij hebben 3 (inmiddels volwassen) kinderen, en zijn ontzettend trots op en blij met onze 5 kleinkinderen. Na mijn afstuderen aan de Sociale Academie in Amsterdam heb ik een aantal jaren als maatschappelijk werkende gewerkt in de jeugdhulpverlening bij HVO in Amsterdam. Na onze verhuizing richting Lelystad ben ik aan de slag gegaan bij de Gemeenschappelijke Indicatie Commissie Flevoland, daarna over gegaan via de GGD, RIO en de laatste jaren als indicatiesteller bij het CIZ. Inmiddels geniet ik al weer een paar jaar van mijn pensioen, ga graag op vakantie, ben regelmatig in de sportschool actief en zit regelmatig op de fiets! Ik hoop dat ik met mijn werkervaring een actieve bijdrage kan leveren aan een goed functionerende cliëntenraad.

 

Lida Wurtz Hannessen cliëntenraad

Lida Wurtz-Hannessen

Als lid van de cliëntenraad van zorgprofessional Thuiszorg wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Lida Wurtz-Hannessen en woon in Venhuizen (Noord-Holland) met mijn echtgenoot. Ik heb ruime werkervaring opgedaan in de gezondheidszorg van 1974 tot 2015. Ben opgeleid tot verpleegkundige, waarna ik een aantal specialisaties heb gevolgd. De laatste periode ben ik werkzaam geweest binnen het facilitaire bedrijf van het ziekenhuis (diverse functies) met als laatste job re-integratie adviseur bij P&O&O. Vanaf 2010 ben ik de mantelzorger voor mijn echtgenoot en ben hierdoor in aanraking gekomen met de thuiszorgorganisatie zorgprofessional. De reden dat ik besloten heb om mij aan te melden bij de cliëntenraad is dat ik gezien mijn achtergrond en ervaringsdeskundige van thuiszorg mee kan denken met de ontwikkelingen binnen de thuiszorg en samen met de andere leden de wensen van de cliënten kan bespreken.

 

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000