Scroll down for more information

Coronavirus: HappyNurse Thuiszorg werkt door en blijft goed bereikbaar! Lees meer over onze maatregelen.

Over ons

HappyNurse Thuiszorg vindt dat zorg beter kàn en móet. Wij geloven in de kracht van onze verpleegkundigen. Een Happy Nurse betekent een Happy Client.
Wij werken met ondernemende zelfstandige teams in heel Nederland.
Wijkteams Geschiedenis

Happy Nurse. Happy Cliënt.

HappyNurse Thuiszorg is een landelijke thuiszorginstelling. Onze 'Nurses' zijn  (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden (IG). Wij geloven dat zorg beter kàn en móet. Wij zien de oplossing in het zorgen dat de Nurse Happy is door (zijn of) haar kwaliteit en kracht beter te benutten, de ruimte en faciliteiten te bieden om beter te worden in het vak en haar in te zetten waar zij het beste tot haar recht komt, zodat zij met échte aandacht kan zorgen voor haar patiënten. Daar wordt niet alleen de Nurse gelukkig van, daar wordt de zorg beter van én de cliënt blij. Onze missie is dan ook: Happy Nurse. Happy Cliënt. Rond dit uitgangspunt bouwen we met passie en toewijding aan ons netwerk van lokale HappyNurse Thuiszorg Wijkteams en de landelijke HappyNurse Thuiszorg serviceorganisatie.

 

 

onze formule

Wij werken vanuit werkelijke behoeften van onze Nurses: van betekenis zijn voor cliënten, persoonlijke en professionele groei, vrijheid en horen bij een sterk team. Dat maakt onze Nurses happy, en daar worden de cliënten die zij verzorgen en verplegen weer beter en gelukkig van.

Onze thuiszorgondernemers leiden samen met hun teams een lokaal wijkteam. Ze werken vanuit intrinsieke motivatie en passie voor de zorg, plezier om anderen verder te helpen (aan zelfredzaamheid, aan zorg en aan ontwikkeling van talent in hun teams). Onze ondernemers zijn gedreven om de beste zorg te leveren. Altijd goed, en snel als het moet. HappyNurse. Beter.

HappyNurse in de tijd

tijdslijn geschiedenis

HappyNurse Thuiszorg wijkteams

Klik op het wijkteam in de buurt voor meer informatie en contactgegevens.

Zoek nabij:
X

Happy CliëntenRaad

HappyNurse Thuiszorg vindt het belangrijk dat cliënten en mantelzorgers mee kunnen denken over het thuiszorgbeleid.
Daarom heeft HappyNurse Thuiszorg een cliëntenraad opgericht.

 

Lees meer

clientenraad2

Actiz
Erkend leerbedrijf
ISO 9000