Wijkteam starten? Informeer naar de mogelijkheden.

Voor jezelf beginnen in de thuiszorg? Goed idee!

  • Bepaal zelf voor wie, waar en wanneer je werkt
  • Maak de zorg beter met onze coaching en trainingen
  • Wij doen voor jou de backoffice
  • Contracten met alle zorgverzekeraars

Wil jij de zorg in jouw wijk beter te maken? Dit is je kans. Bij HappyNurse Thuiszorg helpen wij je om je eigen wijkteam te starten.


Benieuwd of een eigen wijkteam iets voor jou is? Plan nu een kennismakingsgesprek in en laat je persoonlijk informeren.

Zo werkt het

We gaan elkaar versterken door te doen waar jij en HappyNurse Thuiszorg goed in zijn.

Jij

Als wijkverpleegkundige organiseer je de thuiszorg in jouw buurt en breng je zorgprofessionals en cliënten bij elkaar. Je bent in het bezit van een diploma hbo-v en je beschikt over de juiste skills voor het ondernemerschap.

Als eerste aanspreekpunt voor cliënten en zorgverwijzers in jouw buurt, start het proces van zorg verlenen bij jou.

Samen met de Nurses in jouw wijkteam plan je de optimale route en inhoud van de zorgverlening.

Enkele vanzelfsprekende administratie hou je wekelijks bij, de verwerking vind veelal door HappyNurse Thuiszorg plaats.

 

HappyNurse Thuiszorg

Ondersteunt je actief en regelt de vele niet-zorg gerelateerde zaken, waardoor jij je als zorgondernemer kan focussen op de zorg in de wijk.

Door de omvang en de kwaliteit van zorg van HappyNurse Thuiszorg, zijn er contracten met alle zorgverzekeraars.

Met slimme automatisering en interne specialisten, word jij ontzorgt met o.a. betalingen en zorgdeclaraties.

Het ServiceCenter helpt je bij de werving van medewerkers en cliënten, verzuim, juridische issues en veel meer.

Overige ondersteuning
Saskia Chedi-Coese, Wijkteam Schilderswijk, Den Haag

Saskia
Chedi-Coesel
Wijkteam Schilderswijk
Den Haag

Zorgcliënten die elke dag een andere thuiszorger krijgen? Daar maak je mensen niet gelukkiger mee. En met steeds maar andere tijden ook niet. Toen ik nog in loondienst werkte, was ik het dan ook niet eens met hoe het ging. Dat kan ook anders, dacht ik.

Lees meer

Kies jouw woonplaats
en start je eigen wijkteam

Werk je graag dichtbij huis? Wil je een wijkteam beginnen in jouw buurt? Sluit je dan aan bij ons landelijke netwerk van betrokken en gedreven thuiszorgondernemers.

Is jouw wijk nog beschikbaar?

Vul onder de plaatsnaam in om te zien of je hier jouw wijkteam kunt beginnen.

  • Goed nieuws!

Er is momenteel grote vraag naar wijkteams.

Dus ook is beschikbaar om jouw eigen wijkteam in te starten!

Kennismakingsgesprek inplannen

Opleidingen

Word nog beter in je vak door opleidingen te volgen. Zo start je met een gedegen inwerktraject. Daarnaast kun je via ons opleidingsportaal opleidingen, trainingen en coaching op maat volgen. Hiermee ondersteunen we jouw groei als authentiek leider in de zorg en voor je team. Jouw persoonlijke ontwikkeling past bij de groei van HappyNurse Thuiszorg, samen staan we sterker.

Test jezelf

Wil jij weten of een eigen thuiszorg wijkteam bij je past? Doe dan de test! Binnen enkele minuten weet je of een stap als zorgondernemer iets voor je is.

Doe de test
Kitty Heij

Kitty Heij

Recruiter

Ben je enthousiast geworden? En heb je nog vragen?
Bel me op 06-1531 4797 of vul het formulier in. Samen bespreken we dan of een eigen wijkteam echt iets voor jou kan zijn.

Kennismakingsgesprek inplannen
betere zorg in jouw wijk

Kennismakingsgesprek inplannen Goed idee!

Je wilt natuurlijk weten hoe het opstarten van een eigen HappyNurse Thuiszorg wijkteam precies werkt. Wij leggen het graag aan je uit. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

 

  • Ja, ik wil een kennismakingsgesprek inplannen om mij te laten informeren over de mogelijkheden van een eigen thuiszorg wijkteam.

Geen zorgen: wij gaan veilig met je gegevens om. Dat lees je in ons privacybeleid.

Veelgestelde vragen

Om met een HappyNurse wijkteam te kunnen beginnen is een eenmalige investering nodig van € 6.000. Daarmee ben je aangesloten bij de bestaande formule, krijg je een uitgebreide aanvangstraining en een iPad met een goede planningstooling. Je moet er rekening mee houden dat je gedurende een beperkte aanvangsperiode nog geen inkomsten genereert. Volgens onze voorzichtige exploitatieprognoses kun je onder normale omstandigheden binnen een jaar je investeringen terugverdienen. In onze formule heb je nog kosten die gepaard gaan met je eigen vestiging en gebied maar heb je verder geen kosten voor systemen, verloning en facturering, marktonderzoek, juridische ondersteuning of trainingen, ook niet als je bedrijf op volle sterkte is. Wij zorgen voor alle ondersteunende processen zodat jij je op Nurses en je cliënten kunt richten en je eigen zorgbedrijf op kunt bouwen.

Elke zorgondernemer is verantwoordelijk voor de zorg in zijn of haar wijk. En dus heeft iedere zorgondernemer er belang bij dat zijn of haar business goed loopt. Maar van concurrentie is geen sprake. Je werkt geregeld samen en in de franchiseformule is ook geregeld dat als je samenwerkt de opbrengsten ook 50/50 verdeeld worden. Iedereen heeft dan ook belang bij goede samenwerking onderling. Want wie niet delen kan, kan ook niet vermenigvuldigen! Er geldt: 50% is meer dan niets. Het is daarnaast zo dat hoe meer zorgondernemers er zijn, hoe meer bekendheid de formule in een bepaald gebied heeft. En dat is gunstig voor iedere zorgondernemer.

Bekijk de andere vragen