Scroll down for more information

Coronavirus: HappyNurse werkt door en blijft goed bereikbaar! Lees meer over onze maatregelen.

Thuiszorg Amersfoort

HappyNurse levert thuiszorg in de volgende wijk:

DESKUNDIGE zorg aan huis in AMERSFOORT

Heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Of moet u tijdelijk verzorgd worden na een ziekenhuisopname? HappyNurse levert een uitgebreid pakket van deskundige thuiszorg in Amersfoort. Van persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg, tot en met palliatieve zorg.

 

Persoonlijke en vertrouwde thuiszorg 

Ons wijkteam in Amersfoort West werkt kleinschalig en persoonlijk. Dit betekent dat u als cliënt steeds weer de vertrouwde gezichten ziet. Zij kennen hun cliënten en familie goed en communiceren snel en adequaat om de zorg optimaal te laten verlopen. Verder onderhouden zij nauwe relaties met andere zorggerelateerde organisaties en specialisten in Amersfoort en omgeving zodat er samenwerkingsverbanden ontstaan ten gunste van de cliënten.

 

Thuiszorg aanvragen 

Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past. Woont u in Amersfoort en heeft u direct thuiszorg nodig? Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat met ons wijkteam. Meer weten over onze thuiszorgdiensten? Kijk dan op onze algemene pagina thuiszorg.   

Zoek nabij:
X
ISO 9000
Actiz
Erkend leerbedrijf