Scroll down for more information

Coronavirus: HappyNurse werkt door en blijft goed bereikbaar! Lees meer over onze maatregelen.

Thuiszorg Veenendaal

HappyNurse levert thuiszorg in de volgende wijken:

DESKUNDIGE zorg aan huis in Veenendaal

Heeft u zorg nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Of moet u tijdelijk verzorgd worden na een ziekenhuisopname? HappyNurse levert een uitgebreid pakket van deskundige thuiszorg in Veenendaal. Van persoonlijke verzorging en verpleging, begeleiding, dementiezorg, tot en met palliatieve zorg.

 

Persoonlijke en vertrouwde thuiszorg

Ons wijkteams in Veenendaal Noord en Veenendaal Zuid werken kleinschalig en persoonlijk. Dit betekent dat u als cliënt steeds weer de vertrouwde gezichten ziet. Zij kennen hun cliënten en familie goed en communiceren snel en adequaat om de zorg optimaal te laten verlopen. Verder onderhouden zij nauwe relaties met andere zorggerelateerde organisaties en specialisten in Veenendaal en omgeving zodat er samenwerkingsverbanden ontstaan ten gunste van de cliënten.

 

Thuiszorg aanvragen

Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past. Woont u in Veenendaal en heeft u direct thuiszorg nodig? Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat met onze wijkteams in Veenendaal Noord of Veenendaal Zuid. Meer weten over onze thuiszorgdiensten? Kijk dan op onze algemene pagina thuiszorg.   

Zoek nabij:
X
Erkend leerbedrijf
ISO 9000
Actiz